; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea pleacă de la Kanal D

Începând de astăzi, Andreea Mantea îşi caută jumătatea la Antena 1

05 June 2014

Astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1 începe „Burlăciţa'. Propunerea estivală a Antenei 1 o va aduce în rolul principal pe Andreea Mantea, care va fi curtată de pretendenţii săi. Prezentatorul emisiunii este Bogdan Vlădău, iar Cătălin Botezatu va fi invitatul special din marea finală.

Andreea Mantea

În fiecare joi, Burlăciţa îi va face pe telespectatorii Antenei 1 martori la momentele ei de pasiune, tensiune, bucurie sau dezamăgire şi le va oferi şansa să se bucure împreună cu ea de locaţii exotice, petreceri private, întâmplări şi probe pline de imprevizibil.

Nu văd această provocare ca pe un nou proiect, ci ca pe o experienţă frumoasă şi interesantă. Îţi trebuie ceva curaj ca să te poţi implica într-o astfel de provocare şi deja, recunosc, sunt copleşită de emoţii. Este ceva nou, ceva nebunesc, dar în acelaşi timp chiar cred că poate am şansa să îmi găsesc alesul', a declarat  fosta vedetă Kanal D (27 de ani).

Întrebată ce aşteptări are de la concurenţi, Andreea a mărturisit: „Îmi doresc ca băieţii să fie sinceri şi să îşi dorească să facă din această provocare, experienţa vieţii lor.'

Andreea a venit la „Burlăciţa' cu sufletul deschis, hotărâtă să îşi găsească sufletul-pereche şi, de ce nu, să facă pasul cel mare: „Pentru mine, familia este cea mai importantă. Sunt pregătită să mă căsătoresc dacă o să întâlnesc persoana potrivită.' Proba de foc Andreea o va da chiar mâine seară, când va trebui să facă prima ceremonie a trandafirului, dar şi primele eliminări, deşi va avea la dispoziţie doar două ore pentru a-şi cunoaşte cei 20 de pretendenţi.

Filmările celor 12 episoade s-au realizat în locuri luxoase din România, dar şi în America, la Las Vegas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare