Homepage  / Cinema

Încep să se miște lucrurile pentru noul „Terminator”, al șaselea

Încep să se miște lucrurile pentru noul „Terminator”, al șaselea

de Redactia Tvmania

De ceva vreme și actorul Arnold Schwarzenegger și producătorul și scenaristul James Cameron au început să vorbească despre un nou film din saga „Terminator”. Acum, a apărut prima confirmare.

 

În iulie 2017, James Cameron anunța că i-ar plăcea să facă o nouă trilogie „Terminator”, iar acum a venit confirmarea: primul film intră pe mâinile lui Tim Miller, regizorul de la „Deadpool”. Cei doi, James Cameron și Tim Miller, vor colabora pentru „Terminator 6”. Știrea circula de ceva vreme, dar a fost confirmată, joia trecută, cu ocazia vizionării speciale, organizate de Paramount Pictures, a filmului „Terminator 2: Judgment Day” în varianta 3D.

Alături de Cameron și Miller, va fi și Schwarzenegger. Nu se putea fără Arnold Schwarzenegger! Dar, deocamdată, James Cameron nu știe încă exact cum îl va introduce pe actor în noua trilogie. „De ce am făcut până acum personaje care seamănă și vorbesc ca Arnold? Trebuie să fi fost un motiv, trebuie să fi fost un prototip…”, a explicat scenaristul.

Dacă toate aceste întrebări își vor găsi răspuns, filmările ar trebui să înceapă în martie 2018, pentru a ajunge pe marile ecrane undeva prin 2019.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton