; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Încep preselecțiile pentru sezonul 5 al show ului ”iUmor” (Antena 1)

Încep preselecțiile pentru sezonul 5 al show-ului ”iUmor” (Antena 1)

17 January 2018

Preselecțiile pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor' au fost anunțate astăzi de Antena 1. Potrivit postului tv, înscrierile se pot face pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați 'iUmor' în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa menționată mai sus.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare