; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_090614_X Factor 4_0007

Încep preselecţiile pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului „X Factor”

23 April 2015

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „X Factor' va face parte din grila de toamnă a Antenei 1, iar pregătirile sunt în toi pentru preselecțiile din țară și Capitală.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_090614_X Factor 4_0007

Startul îl dă Craiova în această duminică, pe 26 aprilie, urmând ca preselecțiile să se încheie pe 16 mai la Chișinău. În tot acest interval, echipa X Factor va bate țara în lung și-n lat în căutarea celor care merită să ajungă la audițiile cu juriul, iar cei care nu se vor putea prezenta într-unul din orașele în care se organizează preselecții pot veni direct la București, pe 10 mai.

'Eu cred că primul pas este să ai curaj și să vii la preselecții, altfel nu ai cum să-ți faci cunoscut talentul', spune Răzvan Simion. 'Așa că, toți cei care cred că au factorul X și vor să facă ceva pentru el, sunt așteptați la preselecții. Mai bine să vii acum și să-ți dai o șansă, decât să stai acasă, în fotoliu, să te uiți la show și să regreți că nu ai încercat', mai spune Răzvan, unul dintre prezentatorii emisiunii.

La rândul lui, Dani Oțil e de părere că dacă după patru ani de X Factor încă mai sunt oameni talentați care nu au avut curajul să iasă în față, anul acesta nu vor scăpa. 'Promitem că anul acesta, eu și Răzvan mergem personal după cei care au factorul X. Ajungem în toate cătunele și chiar și în vârf de munte dacă e nevoie pentru a-i găsi personal pe cei care până acum nu au avut curaj sau motivație să vina în show. Așa că să vă țineți bine!'

Înscrierile pentru X Factor se pot face online, completând formularul de pe platforma http://xfactor.a1.ro/casting/, iar preselecțiile vor avea loc în următoarele orașe:

– Craiova, pe 26 aprilie, la Universitatea Craiova (str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 13).

– Sibiu, pe 28 aprilie, la Hotel Apollo Hermannstadt (str. Nicolae Teclu, nr. 14).

– Arad, pe 30 aprilie, la Hotel Parc (str. General Dragalina, nr. 25).

– Cluj, pe 2 mai, la Hotel Restaurant Univers T (str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 53-55).

– Iași, pe 5 mai, la Hotel Astoria (Str. Lăpuşneanu, nr. 1).

– Galați, pe 8 mai, la Faleza Hotel by Vega (str. Roşiori, nr. 1).

– București, pe 10 mai, la Universitatea Româno-Americană (Bd. Expoziției, nr. 1B, sector 1).

– Chişinău, pe 16 mai, la Hotel Cosmos (Bd. Constantin Negruzzi, nr. 2).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare