; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurenti (7)

Încep jocurile „Fermei”! Remus ajunge în spital, Brigitte joacă la două capete, iar Diana declară război

13 March 2019

În această seară, de la 21:30, telespectatorii văd că prima zi pe care și-o petrec toți concurenții împreună aduce situații tensionate în fermă! Deși niciunul nu admite că le poartă pică bandiților, fiecare concurent care a stat în fermă simte că noii colegi reprezintă o amenințare.

 Vezi galeria foto >

Remus este fermier șef, dar prioritatea lui este problema la picior, nimeni nu înțelege din ce tabără face parte Brigitte, iar, pentru prima oară de când a început emisiunea, Diana Belbiță spune clar că nu își dorește ca una dintre concurente să rămână în Ferma. Un nou început!: Otilia. În acest context, este foarte greu pentru ei să dezvolte alianțe, să gândească strategii sau să își câștige încrederea reciprocă.

Imediat după Las Fierbinți, cei 13 concurenți rămași în show vor avea o probă de recompensă care îi va motiva să lupte cu toate puterile. Pentru ce vor lupta? Murături, costițe la grătar și tort de ciocolată!

De la 21:30, Ferma. Un nou început!, aduce noi dispute care riscă să degenereze în adevărate scandaluri!

Ediția Ferma Un nou început de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare