; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Încep filmările la „Doi bărbaţi şi jumătate”

02 August 2011

Serialul „Doi bărbaţi şi jumătate' – ajuns la sezonul nouă – a intrat în focurile producţiei săptămâna aceasta, scrie deadline.com, şi secretul în legătură cu noutăţile din poveste este bine ţinut.

Actorii şi-au primit scenariile cu doar două zile înainte de repetiţii, dar câteva informaţii au ajuns, totuşi, în presă. Inevitabil, se vor afla mai multe după ce va fi realizat primul episod, care va fi filmat vineri, live, în faţa unei săli pline.

Casa din Malibu unde a locuit Charlie Harper (Charlie Sheen) alături de fratele (Jon Cryer) şi nepotul lui (Angus T. Jones) este scoasă la vânzare, probabil după moartea celui dintâi.

„Lorre (producătorul serialului, n.r.) îl urăște atât de tare pe Sheen încât acesta este modul prin care îi va plăti toate atacurile din ultimele luni', a declarat un expert în ale televiziunii, citat de National Enquirer.

Informaţia că Harper va fi ucis de scenarişti e întârită de faptul că în primul episod vor juca mai toate fostele iubite ale acestuia, venite probabil la înmormântare.

Interesate de proprietate, mai multe celebrităţi de la Hollywood – inclusiv actori din seriale la care a lucrat creatorul Chuck Lorre – vor vizita casa. Printre ei se va număra şi Ashton Kutcher, care ar putea să-şi joace propriul rol.

Se pare că Ashton va cumpăra casa, dar îi va fi milă de cei doi locatari- Alan (jucat de Jon Cryer) și fiul său Jake (interpretat de Angus T. Jones) și îi va lăsa să locuiască acolo în continuare. Rămâne de văzut dacă ei vor trebui să plătească sau nu chirie pentru casa în care stăteau, până acum, atât de liniștiți alături de Charlie Harper.

Ashton Kutcher se poate lăuda deja cu o caravană mult mai mare decât a predecesorului său Charlie Sheen. Tmz.com a dat deja publicității mai multe poze cu vehiculul, care este masiv, are acces la tv prin satelit. Caravana lui Sheen a fost mutată de pe platoul de filmare pe 10 martie, după ce acesta s-a certat cu producătorii serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare