; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Românii au talent

Încep edițiile live „Românii au talent!”. Cine sunt primii 12 semifinaliști și ce măsuri de siguranță au fost luate

14 May 2021

Cel mai iubit show de divertisment din grila Pro TV, „Românii au talent'  a ajuns la etapa galelor live!

În acest sezon de la „Românii au talent', 24 de concurenți vor lupta în cele două semifinale pentru locul lor în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Alexandra și Florin vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona. 

Astfel, în finala „Românii au talent' vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Primii 12 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă și să spargă gheața în prima semifinală live. Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor sunt: GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice. 

 Vezi galeria foto >

Aceștia promit un spectacol fascinant și așteaptă voturile publicului, pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor. Nu ratați prima semifinală, în direct, astăzi pe PRO TV, de la 20:30. 

PRO TV a luat măsuri stricte de protecție pentru edițiile live „Românii au talent' 

În urmă cu un an formatul emisiunii se schimba radical, după ce situația sanitară a dat peste cap întregul mers al posturilor de televiziune. Pentru a putea încheia sezonul, producătorii emisiunii au decis în 2020 să renunțe la semifinalele live organizând direct finala. Concurenții ajunși sezonul trecut în „Finala de acasă' au fot doar cei care primiseră Golden Buzz. Dacă anul trecut finala „Românii au talent' se desfășira din propriile sufragerii ale juraților și concurenților, anul acesta lucuruile stau diferit. 

Atenția organizării este maximă, iar show-ul este pregătit în condiții de siguranță care respectă restricțiile actuale:

„Pe lângă publicul online, vom avea public și în sală. Nu mulți, circa 60 de persoane! Scaunele vor fi distanțate și toți spectatorii vor respecta masurile impuse de lege. De asemenea, absolut toată lumea – concurenți, jurați, public, staff-ul emisiunii – va fi testată înainte, iar sala dezinfectată și aerisită', au declarat pentru Click! reprezentanții PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare