; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Românii au talent (2)

Când încep edițiile live la „Românii au talent” | EXCLUSIV

10 May 2021

 La capătul preselecțiilor pe scena „Românii au talent' au urcat peste 300 de oameni talentați care au avut curajul să facă acest pas în viața lor. Iar vineri seară, după cum Pavel a spus, această etapă a ajuns la final și a fost 'un adevărat maraton de audiții care s-a încheiat cu surprize una și una!'.

Luni, de la 20:30, Andra, Alexandra, Andi, Florin, Smiley și Pavel se vor reuni și vor discuta despre concurenții care au primit 3 sau 4 de DA! Misiunea lor este cu atât mai dificilă, întrucât din cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 le aparțin deja celor care au obținut butonul auriu!

Când încep edițiile live la „Românii au talent'

Vineri, 14 mai, tot de la 20.30, vor începe la Pro TV mult așteptatele ediții live „Românii au talent'. În exclusivitate pentru TVMania, Alexandra Dinu, una dintre juratele show-ului a declarat că așteaptă cu nerăbdare revederea cu colegii săi și cu telespectatorii:

Mă bucur mult că ne vom revedea în formulă completă. Abia aștept să fiu alături de colegii mei și să vedem ce au pregătit concurenții. Sunt curioasă să descopăr ce momente au gândit și cât de hotărăți sunt ei să câștige inimile celor de acasă. De acum, noi vom fi spectatori, cu loc în primul rând, la un show incredibil în care cei de acasă vor decide câștigătorul', a declarat Alexandra Dinu în exclusivitate pentru TVMania. 

Mai multe informații puteți afla în ediția 19 din acest an a revistei TVMania, în cadrul căreia Alexandra Dinu a povestit detalii din culisele emisiunii de la Pro TV, dar și de planurile sale de viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare