; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puscas_Silvia

Încă un nume din distribuția noului serial „Fructul oprit” (Antena 1) a fost anunțat: Alina Pușcaș

31 October 2017

În urmă cu șase ani Alina Pușcaș debuta în actorie în serialul „Narcisa sălbatică', iar acum vedeta revine în noul serial românesc produs de Antena 1, „Fructul oprit'.

 

„<<Fructul Oprit>> este o nouă provocare pentru mine și  împlinirea unei dorințe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie!', a declarat Alina.

În serialul produs de Ruxandra Ion, Alina o interpretează pe Silvia, o fire sensibilă, stilată și educată, mereu protejată de către cei din familie. Este ușor manipulată de mama ei și nu știe adevărul despre moartea tatălui. Se căsătorește cu Mihai pentru că este însărcinată. Își iubește soțul, dar mereu va avea o slăbiciune pentru Alex.  

Personajul meu este cuminte, prea cuminte, la locul lui. Sincer, mi-aș fi dorit un personaj negativ. Și în <>, am fost cap coadă personaj pozitiv, mai făceam eu câte o ghidușie, că eram copilăroasă și așa cerea personajul. Mi-aș fi dorit să nu fiu acel împăciuitor, așa cum este personajul meu. Silvia este acea persoană care își dorește să nu se certe nimeni în jurul ei, să fie toată lumea mulțumită, o idealistă cumva.' , spune ea.

Personajul pe care îl interpretează în noua producție a Antenei 1 îi seamănă extrem de mult, motiv pentru care Alina își dorește să dea viață unui rol negativ.

„Și eu sunt idealistă, și eu îmi doresc familia perfectă, și eu îmi doresc să fie totul din iubire, din dragoste, nimic altceva. Nu sunt răzbunătoare, dar îmi doresc să joc un personaj răzbunător, pentru că mi-ar plăcea să mă joc cu lucrurile astea. Cred că fiecare dintre noi avem o doză din fiecare, dar probabil ni le stăpânim foarte bine, trebuie să se întâmple ceva, să le scoți la suprafață. Pentru faptul că sunt o idealistă, nu aș vrea să joc tot asta, aș vrea să joc un contre-emploi! O viperă, o scorpie!', completează Alina. 

 

Filmările pentru noua producție, adaptare după o poveste turcească au început și potrivit unui comunicat al postului serialul va intra în curând în grila Antenei 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare