; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Încă un finalist iUmor. Cum i a cucerit Alin Bourașu pe jurați și pe cei de acasă (1)

Încă un finalist iUmor. Cum i-a cucerit Alin Bourașu pe jurați și pe cei de acasă

16 April 2021

Alin Bourașu este cel de-al nouălea finalist din acest sezon, după ce ghicitorile sale i-au adus, seara trecută, atât voturile juraților, cât și susținerea celor de acasă.

Revenirea în cel de-al zecelea sezon i-a adus un loc în finală lui Alin Bourașu, omul care aduce ghicitorile la iUmor. Am să consider întotdeauna că sunteți un lucru necesar în faza de preselecție', i-a transmis Mihai Bendeac concurentului iUmor, după ce Bourașu a reușit să îi țină din nou în tensiune pe jurați, minute în șir. A fost moment artistic extraordinar!', a spus și Cheloo, iar cei de acasă au fost de acord astfel că ghicitorile lui Alin Bourașu se vor auzi și în finală!

 Vezi galeria foto >

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul 'iMai Mult Umor', al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <'iMai Mult Umor' este povestea nevăzută din spatele produsului finit 'iUmor', este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare