; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Cazacu la Exatlon (3)

Încă un „faimos” a părăsit competiția „Exatlon”. Află care a fost decizia publicului!

26 April 2018

Arena de aseară a show-ului „Exatlon', cea în care a fost anunțat concurentul din Echipa Faimoșilor care și-a luat adio de la competiție și de la premiul de 100.000 de Euro, a fost una cu emoții uriașe, atât pentru cei trei sportivi propuși spre eliminare, Geanina Stană, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș, cât și pentru coechipierii lor. În urma voturilor telespectatorilor, Geanina Stană a acumulat punctajul cel mai mic și astfel a fost eliminată din concurs.

Înainte de a păși în Arenă, o liniște apăsătoare și emoții uriașe l-au încercat pe sportivul Cătălin Cazacu, cel care încercă să își stăpânească trăirile și teama de a fi eliminat, făcând haz de necaz pe seama „metodei castanei' prin care a ajuns să fie propus spre eliminare.

            „Mă tem! Dacă aș avea șanse și de unu la sută să plec, tot m-aș teme. Dacă ar fi să spun oamenilor de acasă ce a însemnat pentru mine, cred ca aș rezuma totul prin a afirma că dacă aș fi doctor aș recomanda această experiență oricărui pacient. Dacă eu voi pleca acasă, am povestea cu castana: ', spunea aseară Cătălin Cazacu, vizibil emoționat, înainte de a se anunța cine părăsește competiția. 

Asteptarea deznodamantului de aseara, din Arena, l-a turburat enorm pe Catalin Cazacu, care afirma ca il macina intens fiecare clipa pana la aflarea verdictului.

Mai rea decat situatie in care sunt acum este asteptarea care intensifica agonia. Oricat de mult am incercat sa ma pregatesc pentru acest moment, nu functioneaza', adauga sportivul, vizibil afectat ca drumul lui la Exatlon' s-ar putea sfarsi.

 Uitandu-ma in jurul meu, mi-am dat seama ca este posibil sa am o problema deoarece Geanina si cu Bruce duc foarte bine aceasta perioada a propunerilor pentru eliminare; ei zambeau, dormeau… M-am gandit ca poate este ceva in neregula cu mine, dupa care mi-am dat seama ca ei se afla aici de cinci saptamani, iar eu sunt de o si ultimele mele aminitiri de acasa sunt din anul 2017', a adaugat acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare