; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Încă un bebeluș regal! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a adus pe lume un băiețel… în baia proprie!

24 March 2021

O fi el de viță nobilă, dar Lucas Philip Tindall, al zecelea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a, s-a născut acasă, pe podeaua de la baie, după ce și-a luat prin surprindere mama, pe Zara Tindall, cu venirea lui intempestivă în această lume.

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne și verișoara Prinților William și Harry, l-a adus pe lume pe Lucas Philip Tindall duminică seară, pe 21 martie, după o naștere nu fără emoții. Fericitul tată, fostul jucător de rugby Mike Tindall, a făcut anunțul și a dat detalii despre eveniment astăzi, în podcastul său săptămânal.

Lucas Philip Tindall este al treilea copil al cuplului, care mai are două fetițe, Mia, de 7 ani, și Lena, de doi ani. Băiețelul, care a fost numit Philip în cinstea străbunicului său, Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, este al zecelea strănepot al reginei și al 22-lea în linie ca moștenitor al tronului.

Regina abia așteaptă să își cunoască strănepotul cu numărul 10

Știrea că Zara a născut a fost confirmată oficial și de Palatul Buckingham, scrie People: „Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de veste și așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască al zecelea strănepot, atunci când circumstanțele le-o vor permite'.

Venirea pe lume a micuțului Lucas Philip Tindall, care a avut la naștere 3700 de grame, este cu atât mai importantă pentru părinții săi cu cât Zara (39 de ani) a pierdut în ultimii ani două sarcini.

Nașterea i-a pus în oarece dificultate pe părinții, dar „Zara e o războinică', a lăudat-o Mike Tindall (42 de ani) pe soția sa. Potrivit detaliilor date de el, duminică după-amiază, pe Zara au apucat-o durerile și, când și-au dat seama că nu mai ajung la timp la spital, Tindall a trecut la acțiune:

Am alergat în sala de gimnastică, am luat o saltea, m-am dus înapoi la baie, am pus salteaua pe jos, am adus prosoape și… vine, vine, vine', a explicat fostul jucător de rugby.

Din fericire, o prietenă a cuplului era deja cu Zara, o moașă a ajuns și ea rapid la ei acasă, așa că, la 6 seara, fericitul tătic își ținea în brațe băiețelul, pe care îl așteptase cu nerăbdare și cu care a urmărit deja ceva sport la tv:

Am un băiat, gata, am terminat', le-a zis Tindall colegilor de podcast, lăsând să se înțeleagă că familia nu va mai crește.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare