; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă cu „Vocea României”.  Schimbarea majoră din grila de toamnă de la Pro TV

Ce se întâmplă cu „Vocea României”. Schimbarea majoră din grila de toamnă de la Pro TV

08 June 2021

2021 va fi un an fără „Vocea României'. Emisiunea,  lider de audiențe pe segmentul talent-show-rilor, nu va fi în grila Pro TV nici anul acesta.

Într-o vară în care restricțiile continuă să dicteze ritmul vieții, oficialii de la Pro TV au hotărât să lucreze la o nouă producție care va avea subiect principal tot muzica. Este vorba de „SuperStar România', ale cărei filmări au început duminică, 4 iunie și în cadrul căreia îi vom vedea la pupitrul juriului pe Smiley, Moga, Carlas Dreams și Raluka.

Tocmai prezența lui Smiley în noul show ne face să credem că Vocea României nu va intra în grila de toamnă a postului Pro TV nici anul acesta, fiind al doilea an consecutiv în care show-ul de talente nu a intrat în producție.

Un alt motiv ar fi faptul că până în prezent, postul TV nu a făcut niciun anunț legat de Vocea României. În anii anteriori, etapa de casting era anunțată oficial în prima parte a anului, mai concret în luna martie, urmând ca filmările să înceapă în lunile de vară, pentru ca mai apoi noul sezon să intre în grila de toamnă de la Pro TV.

În 2020, PRO TV confirma pentru Pagina de Media că filmările și castingul pentru cel de-al zecelea sezon au fost anulate pe termen nelimitat din cauza pandemiei COVID-19, după 9 sezoane neîntrerupte ale show-ului.

Pe 1 decembrie 2020, postul a hotrărât să difuzeze o ediție specială Vocea României. Concurenți care au făcut istorie în cele 9 sezoane au urcat pe scenă alături de antrenorii lor. Telespectatorii i-au putut revedea atunci în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. 

Vocea României a debutat la Pro TV pe 27 septembrie 2011, iar ultimul sezon,al nouălea s-a încheiat pe 20 decembrie 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare