Homepage  / Seriale turceşti

Încă trei seriale turcești au fost cumpărate recent în România: „Evilik Hakkında Her Şey”, „Üç Kuruş” și „Menajerimi Ara”. Ce știm despre ele

Încă trei seriale turcești au fost cumpărate recent în România: „Evilik Hakkında Her Şey”, „Üç Kuruş” și „Menajerimi Ara”. Ce știm despre ele

de Ruxandra Dinca,

Serialele turcești „Evilik Hakkinda Her Şey”, „Üç Kuruş” și „Menajerimi Ara” au fost cumpărate și în România, de două posturi tv importante, a anunțat distribuitorul internațional al producțiilor, Madd Entertainment, după încheierea recentului târg de la Cannes. 

Oficialii Madd Entertainment nu au precizat însă care anume dintre posturile de la noi au cumpărat serialele, așa că nu știm ce anume și unde le vom vedea – de obicei, la noi cumpără seriale turcești Kanal D, trustul Pro pentru Acasă și Acasă Gold și trustul Intact pentru Happy Channel.

De curând, același distribuitor, Madd Entertainment, a anunțat că a vândut în România (și în alte țări din regiune) cel mai tare serial turcesc al momentului, „Yargi”, „Family Secrets” după titlul internațional. „Yargi”, o dramă legală cu Kaan Urgancioğlu („Dragoste infinită”) și superba Pinar Deniz („Patria mea ești tu”) în rolurile principale, se vede în Turcia la Kanal D și are mare, mare succes.

Ce știm despre „Evilik Hakkında Her Şey”

„Evilik Hakkında Her Şey”, cu titlul internațional „All About Marriage” („Totul despre căsătorie”), a fost lansat la postul tv Fox Turcia în septembrie anul trecut și continuă și acum, ajungând la episodul 29. Serialul este adaptarea turcească a serialului BBC „The Split”. Povestea urmărește un grup de avocați specializați în divorț, ai căror clienți includ milionari și celebrități. 

Serialul „Evilik Hakkında Her Şey” o are în rolul principal pe Gökçe Bahadır, pe care o știm din „Răzbunare pe tocuri” (Dizi România), dar și din „Clubul Istanbul” (Netflix). Actrița traversează o perioadă foarte fericită – are succes pe plan profesional și s-a și căsătorit de curând.

În „Evilik Hakkında Her Şey” mai joacă, alături de Gökçe Bahadır, actori ca Sumru Yavrucuk („Nehir”), Tülin Ece („Fiica ambasadorului”), Yigit Kirazci („Lupta rozelor”), Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Erdal Küçükkömürcü și Fırat Altunmeşe. 

Ce știm despre „Üç Kuruş”

Lansat în octombrie anul trecut la postul Show TV, „Üç Kuruş” se va încheia la finalul acestei luni, după 24 de episoade, fiind deja anulat. 

În capul distribuției se află doi dintre actorii cunoscuți și îndrăgiți ai Turciei: Uraz Kaygılaroğlu, adică Gediz din „Fiica ambasadorului”, și Ekin Koç, adică Sultanul Ahmet din „Kösem”. Alături de ei mai apare și actrița Nesrin Cavadzade, adică Sahika din „Prețul fericirii”.

Povestea din serialul „Üç Kuruş”, al cărui titlu internațional este „The Bad Penny”, este plasată într-un cartier țigănesc hărțuit de un criminal în serial. Pentru a-l prinde, un polițist (Ekin Koç) se vede nevoit să facă echipă cu un mafiot local (Uraz Kaygılaroğlu, într-un rol lăudat), iar între cei doi bărbați, cum nu se poate mai diferiți, începe să se lege o prietenie. În plus, polițistul se îndrăgostește de sora mafiotului. 

Ce știm despre „Menajerimi Ara”

„Menajerimi Ara” este versiunea turcească a serialului francez „Call My Agent”. Lansat în 2020 la Star TV, a avut un singur sezon, cu 45 de episoade. Povestea – care este o satiră la adresa lumii actorilor – este plasată în culisele unei celebre agenții de PR din Turcia și urmărește tot felul de peripeții haioase sau absurde, având în prim-plan vedete capricioase. 

Fiecare episod urmărește alt star și în „Menajerimi Ara” au apărut în propriile roluri, în episoade diferite, actori precum Tuba Büyüküstün, Cagatay Ulusoy, Hazal Kaya, Pinar Deniz și mulți alții.

În rolurile principale apar actorii Barış Falay („Yaman”, „Ezel), Canan Ergüder („Lupta rozelor”), Fatih Artman și Denizcan Aktaş. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton