; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor

Încă trei concurenți la “Ferma vedetelor” (Pro TV)

18 January 2016

În bătălia de la Ferma vedetelor' își fac intrarea încă trei concurenți care aspiră la titlul de Fermierul anului.

Ferma vedetelor

Extrem de determinați și pregătiți de provocările fermei, aceștia sunt gata să ducă tradițiile românești la malul Mării Mediterane, în însoritul Cipru, alături de Ami, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria și Marcel Toader.

Saveta Bogdan

Saveta Bogdan

Cu 31 de albume, Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Mare iubitoare de animale, Saveta mărturisește că are experiența necesară pentru a deveni Fermierul anului: „Am trăit la țară și știu tot ce presupune viața în acest mediu. O să fac tot ce pot să îmi sprijin colegii și să le împărtășesc din experiența mea'.

Anda Ghiță

Anda Ghiță

Anda Ghiță este soacra unuia dintre cei mai cunoscuți luptători de K1 din România, „Pitbull' Atodiresei. Cunoscută publicului drept un antreprenor ambițios, Anda este o fire extrem de determinată. Pasionată de fitness și de călătoriile exotice, ea se descrie drept o persoană puternică, cu o atitudine care impune respect. „Aș putea fi Fermierul anului pentru că am suficiente calități și mă simt capabilă în orice domeniu'.

Mircea N. Stoian

Mircea N. Stoian

Mircea N. Stoian este un jurnalist care a lucrat pentru unele dintre cele mai importante gazete de știri din România. Un bun organizator, un fin observator, mereu săritor când îi este solicitat ajutorul, Mircea îndrăgește competițiile și provocările, fiind extrem de deranjat de trișori. „Consider că am experiența de viață, pregătirea și motivația psihică necesară. Totul dublat de o tenacitate ieșită din comun!'.

În acest sezon, concurenții vor ajunge la o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii. Cei 12 vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou. O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, în curând, la Ferma vedetelor', de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare