Homepage  / Netflix

Comedia „Încă două lozuri” va fi disponibilă și pe Netflix. Dragoș Bucur are un rol care promite să aducă hohote de râs

Comedia „Încă două lozuri” va fi disponibilă și pe Netflix. Dragoș Bucur are un rol care promite să aducă hohote de râs
4

de Redactia Tvmania,

Filmul românesc de comedie Încă două lozuri va putea fi văzut, din această lună, și pe Netflix. Filmul românesc „Încă două lozuri” se numără printre numeroasele titluri licențiate pe care Netflix le va adăuga în octombrie. Telespectatorii se vor putea bucura de o comedie românească cu Alexandru Papadopol, Dorian Boguță și Dragoș Bucur în rolurile principale!

Comedia „Încă două lozuri” va fi disponibilă și pe Netflix

„Încă două lozuri” este o continuare la fel de amuzantă a filmului „Două lozuri” lansat acum 7 ani, aducând pe ecrane noi aventuri ale celor trei prieteni: Sile, Dinel şi Pompiliu. În această comedie, ei minează criptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le pierd, și pornesc într-o călătorie plină de umor pentru a le recupera. Comedia este disponibilă pe platforma SkyShowtime din luna iunie a acestui an, iar din octombrie va fi disponibilă și pe Netflix.

inca doua lozuriIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dorian Boguţă, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol revin în rolurile de acum șapte ani, interpretând cu măiestrie personajele Dinel Petre, Vasile Grămadă, cunoscut ca Sile, şi Pompiliu Borş. Filmul este produs de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Paul Negoescu, regia fiind semnată de Paul Negoescu.

Ce actori fac parte din distribuția comediei „Încă două lozuri”

Regizorul Paul Negoescu revine cu o nouă comedie, continuarea filmului „Două Lozuri”, lansat acum șapte ani. Prima peliculă s-a bucurat de un succes considerabil, atrăgând săli pline și obținând aprecieri la festivaluri de film din țară și din străinătate. Noua producție aduce din nou în prim-plan personajele memorabile Sile, Dinel și Pompiliu, oferindu-le o nouă aventură plină de umor și surprize.

De această dată, povestea explorează tema îmbogățirii rapide în era digitală din 2023, concentrându-se pe lumea criptomonedelor. Protagoniștii se vor confrunta cu provocările și riscurile unei piețe volatile, trecând rapid de la extaz la agonie, într-o manieră specifică vremurilor moderne. Umorul de situație și replicile savuroase rămân elemente esențiale ale comediei.

Din distribuție fac parte actori renumiți precum Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

„Cea mai mare provocare pentru mine a fost teama față de așteptările publicului. Când oamenii vin la un film nou, cu subiect neștiut și personaje necunoscute, nu au nici un fel de așteptare, nu ies pe ușa casei făcând supoziții despre poveste, personaje, rezolvări sau intrigi ale poveștii. Când vin la un sequel, treaba se schimbă și e greu să potrivești aceste două jumătăți de măr: așteptările unui public nu neapărat omogen și noul film. Dar…noi am reușit, sunt convins de asta. 50% sigur”, a declarat Dragoș Bucur atunci când a fost întrebat despre pelicula „Încă două lozuri”.

Sursă foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton