Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în serialul „Înapoi în GROAPA”, episoadele din 31 iulie și 1 august 2024. Constantin Dogioiu, declarații despre personajul lui

Ce se întâmplă în serialul „Înapoi în GROAPA”, episoadele din 31 iulie și 1 august 2024. Constantin Dogioiu, declarații despre personajul lui
7

de Roxana Mirea,

Noi episoade din serialul „Înapoi în GROAPA” sunt difuzate miercuri, 31 iulie 2024, și joi, 1 august 2024, la Pro TV. Înainte de difuzarea episoadelor, Constantin Dogioiu, care îl interpretează pe Boian în serial, a făcut dezvăluiri despre personajul lui și despre ce urmează să se întâmple.   

Constantin Dogioiu, despre rolul din „Înapoi în GROAPA” 

O luptă pentru putere în care orgoliile dictează fluxul evenimentelor. Iubiri care ar putea schimba totul, dacă ar fi lăsate la iveală. O familie care a știut ce înseamnă să ai totul, iar acum se confruntă pentru prima dată cu pericolul iminent al morții și al înfrângerii. „Înapoi în GROAPA. Ediția TV” revine, în această seară și mâine, de la 21:30, cu noi episoade în care personajele se confruntă, o dată în plus, cu lupte interne și cu noi adversari neașteptați. Printre aceștia se află Boian, bulgarul în care Vali își va pune încrederea și care va da totul peste cap pentru familia Vlahu.  

Mă bucur că, începând cu această seară, cei de acasă vor avea ocazia să-l descopere pe Boian, un personaj extrem de contorsionat din punct de vedere psihologic. Fiind un om nefericit, care nu a simțit iubire de-a lungul vieții, își lasă acțiunile să fie dictate de un orgoliu exacerbat. O să-l vedeți cum se confruntă cu situații limită, în care abilitățile lui de supraviețuire vor fi greu puse la încercare. Dacă vreți să înțelegeți mai bine despre ce vă povestesc, vă aștept alături de noi”, declară Constantin Dogioiu cel care-l interpretează pe Boian și care își va face simțită prezența în doar câteva ore.  

Boian (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce se întâmplă în „Înapoi în GROAPA” – 31 iulie și 1 august 2024 

În timp ce prințișorul Vali le va aduce celor din familia lor un nou pericol, Sașa încearcă să facă față problemelor deja existente. Din ce în ce mai deschis în discuțiile cu tatăl lui, el va primi adevărate lecții de viață de la Sandu: ”acia, fratele care te vinde, nu mai e frate. Asta am trăit eu, băiete”. Ce planuri vor face cei doi și ce pași vor alege pentru a soluționa conflictele cunoscute? 

Însă, pentru Sașa nu doar problemele cu rudele sunt arzătoare, ci și cele cu Alma, soția lui, care așteaptă cu nerăbdare momentul în care va putea să revină la viața ei: ”spune-mi că știi când o să plecăm”. ”Poți să începi numărătoarea inversă. Promit”, îi va spune acesta… să fie oare și adevărat?  

Ce înseamnă pentru Vlahi apariția lui Boian? Ce va schimba în viețile lor și cum vor ajunge să fie într-un pericol real? Nu ratați noile episoade!  

Înapoi în GROAPA. Ediția TV, astăzi și mâine, de la 21:30, la PRO TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton