; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeforeTheFlood_005mic (1)

„Înainte de potop”, documentar produs şi prezentat de Leonardo DiCaprio, are premiera la TVR 1

29 September 2017

Pe lângă actorie, Leonadro DiCaprio este și activist de mediu. El a călătorit din Groenlanda până în Sumatra pentru a prezenta în cadrul unui documentar impactul devastator al schimbărilor climatice asupra vieţii pe pământ.

 

„Înainte de potop' are premiera astăzi, 29 septembrie la  TVR, începând cu ora 22.20.

 

Eforturile din ultimii ani ale activistului de mediu Leonardo DiCaprio de a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice s-au concretizat într-un film documentar, pe care TVR 1 îl difuzează în două părţi – vineri, 29 septembrie, de la 22.20 şi 6 octombrie, de la 21.35.

 Documentarul reprezintă un manifest prin care starul de la Hollywood speră să mobilizeze publicul şi să-i determine pe liderii lumii să ia măsuri, înainte să fie prea tarziu.

Filmul este o relatare informativă captivantă despre modul în care societatea poate preveni dispariţia speciilor, ecosistemelor şi comunităţilor indigene aflate în pericol în diverse colţuri ale lumii.

 

„Unii încă spun că schimbările climatice nu au legatură cu omul, dar aşa cum o spune răspicat un om de ştiinţă în film, este ca şi cum ai nega că gravitatea există. Peste 97% dintre studiile ştiintifice spun că noi suntem cei care provocăm aceste schimbări', afirmă Leonardo DiCaprio.

 

Actorul, care pentru filmul documentar „Înainte de potop' („Before The Flood') este producător şi prezentator, a adunat informaţii şi imagini din călătoriile sale în jurul lumii, imagini care aduc dovezi clare ale crizei ecologice tot mai grave care afectează planeta. În film, el analizează în profunzime cauzele crizei de mediu ce se adânceşte continuu şi dezvăluie posibile soluţii practice prin care putem ajuta la salvarea planetei.

Documentarul Înainte de potop este produs de Leonardo DiCaprio, Brett Ratner, Fisher Stevens, James Packer, Jennifer Davisson şi Trevor Davidovski, avându-l ca producător executiv pe Martin Scorsese.

 

 Vezi galeria foto >

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare