; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Badulescu   BAS   Kanal D

Înainte de Marea Finală „Bravo, ai stil! All Stars”, Raluca Bădulescu se destăinuie: „Este și va rămâne proiectul vieții mele!”

12 June 2018

Suntem pe ultima suta de metri a celei mai îndrăgite competiții de fashion din România, „Bravo, ai stil! All Stars'. Finalistele luptă, în aceste ultime zile, cu toate forțele pentru a impresiona telespectatorii, dar și jurații prin ținută, eleganță, stil. Competiția „Bravo, ai stil!' nu ar fi fost la fel fără distinsul juriu – Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Iulia Albu – și, desigur, fără prezentatoarea show-ului Ilinca Vandici, vedete pe care le-am văzut zilnic, și alături de care am trăit și simțit competiția „Bravo, ai stil!'.

 

Raluca Bădulescu, jurat „Bravo, ai stil!' încă de la prima ediție a emisiunii, retrăiește cu nostalgie primele zile ale competiției de fashion.

„Parcă și acum resimt emoția primelor zile ale show-ului. Eram fericită și extrem de emoționată că fac parte din acest proiect minunat care este, fără doar și poate, un fenomen în România. Parcă eu eram concurenta … o astfel de stare aveam!', își amintește Raluca Bădulescu.

Și astăzi, în ultimele zile ale celui de-al patrulea sezon, înaintea Marii finale „Bravo, ai stil! All Stars', care va avea loc, în direct, sâmbătă, de la ora 22:00, Raluca Bădulescu este la fel de emoționată.

„Pentru mine este și va rămâne proiectul vieții mele. Am avut colegi divini, o echipă minunată, am râs și plâns împreună, ne-am distrat și am evoluat împreună. Aștept cu nerăbdare Marea Finală de sâmbătă, și sper că și telespectatorii să ne fie alături în această competiție unică, , pentru a-și desemna, prin vot, câștigătoarea'

spune Raluca Bădulescu.

 

CITEȘTE ȘI:

Emisiunea „Bravo, ai stil! All Stars' își alege, sâmbătă seară, câștigătoarea sezonului

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare