; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kingdom_Ashin_GJ

Înainte de lansarea sezonului 3, Netflix aduce un episod special al serialului coreean „Kingdom”

08 June 2021

La mai mult de un an după sezonul al doilea, serialul sud-coreean cu zombi, „Kingdom' (2019), revine la Netflix cu un episod special intitulat „Ashin of the North'. Platforma a făcut anunțul printr-un teaser enigmatic.

În așteptarea sezonului al treilea al serialului „Kingdom', Netflix ne propune un episod spin-off intitulat „Ashin of the North'. Primul teaser al episodului a fost lansat și chiar dacă nu se înțelege nimic, avem cu această ocazie data de lansare: 23 iulie 2021.

 

Povestea acestui episod special se va concentra pe misterioasa războinică interpretată de Jun Ji Hyun, care a apărut în ultimele secunde de la finalul sezonului al doilea din „Kingdom'. „

Ashin of the North' va dezvălui în același timp și originile misterioasei plante care a declanșat epidemia morților-vii. În plus, episodul va mai oferi detalii despre misteriosul moștenitor al tribului Yeojin și despre Ashin, o femeie abandonată de toată lumea.

Teaser-ul ne duce într-o peșteră întunecată și înfricoșătoare, plină de inscripții ciudate, în care o femeie descoperă celebra plantă. Vom avea deci ocazia să aflăm originea întregii povești și geneza răului care decimează populația.

 

Despre „Kingdom'

„Kingdom' este primul serial original sud-coreean realizat de Netflix. Este povestea unei invazii de zombi în timpul perioadei feudale Joseon, după ocuparea Japoniei. În timp ce haosul se instalează progresiv în regat, iar regele este legat de pat de o ciudată boală, prințul moștenitor (interpretat de Ju Ji-Hoon) împreună cu câțiva aliați întâmplători (printre care și Bae Doona) încearcă să oprească misterioasa epidemie care transformă oamenii în zombi și care se propagă extrem de repede.

Serialul „Kingdom' este adaptarea seriei manga „The Kingdom of Gods'. După primele două sezoane, fanii așteaptă acum sezonul al treilea, care nu are încă o dată de lansare.

Foto: Netflix

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare