; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fifth Gear

„În viteza a cincea” se întoarce pe HISTORY® cu un nou sezon

21 September 2015

HISTORY® aduce telespectatorilor un nou sezon al serialului automobilistic „În viteza a cincea'. Episoadele vor fi difuzate în fiecare joi, la ora 21.00, începând cu 8 octombrie.

Fifth Gear

Noul sezon debutează cu echipa într-un excursie în exclusivitate în România, unde Tiff și Vicki vizitează un restaurator local de mașini clasice, testează noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care străbat munții Carpați și vizitează Sinaia pentru a participa la o întrecere mai puțin obișnuită. Mai mult decât atât, prezentatorii vor testa mașinile românești de salvare GHE-O.

Prezentantorii serialului, Tiff, Vicki și Jonny, se vor întrece cot la cot în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi super-maşini, vor oferi sfaturi esenţiale despre problemele care îi preocupă pe automobilişti şi vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranţei pe şosele.

Pe lângă România, echipa „În viteza a cincea' vizitează Africa de Sud, pentru a conduce tot felul de mașini – de raliu, supermașini și chiar vehicule miliare, Islanda și multe alte destinații interesante pentru a testa mașini și mai spectaculoase.

De-a lungul drumului, echipei i se vor alătura diverși invitați, de la șoferi profesioniști la celebrități TV/sport pregătiți pentru o nouă provocare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare