; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În vacanță, Mihai Bobonete a fost pescar de Deltă

06 September 2012

Mihai Bobonete este un pescar înrăit și recunoaște că adoră să se relaxeze lângă undiță. Vara asta, după ce a încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului Las Fierbinti', care va începe la Pro TV pe 27 septembrie, la 20.30, Bobo și-a luat undița la spinare și a pornit spre Deltă.

Am filmat sezonul al doilea din „Las Fierbinți' și ce mi-a rămas din ea am încercat să o împart între munte, mare, părinți, Delta Dunării și puțin București la liber', spune acesta.

Cât despre personajul său, Mihai Bobonete spune că vara aceasta a revenit la… mustața permanentă.

„Concret, dacă vreți să știți, rolul lui Bobiță m-a schimbat în sensul că port mustață și când nu filmez. Personal nu mi-a adus prejudicii, dar recunoașterea pe care o am din partea publicului telespectator este uriașă. Nu sunt urcat pe culmea celebrității și am căutat să mai adaug două, trei retușuri personajului și sper că va plăcea mai mult decât până acum.'

Din 27 septembrie, noul sezon din „Las Fierbinți' promite mai multă comedie, o muzică semnată tot de Mihai Mărgineanu, iar pe lângă apariția lui Horațiu Mălăele, garantează o serie de alte nume mari din filmul și teatrul românesc.

Până la debutul noului sezon, Bobo se pregătește să redeschidă stagiunea de ImproVizați, dar pune la cale și o colaborare cu Andi Moisescu: „Pe 6 septembrie începem stagiunea de ImproVizați la Godot Cafe Teatru și de data asta vom avea câte două spectacole pe seara de joi, încep și stand-up comedy acolo unde e loc, se pare că o colaborare cu Andi Moisescu și un turneu cu Noaptea Devoratorilor de Publicitate', a încheiat actorul.

20120714_120651

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare