; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PRO TV   grila Revelion

În ultima zi din an, la Pro TV ai comedie românească

31 December 2015

În ultima zi din an, Pro TV îți oferă comedie autentică românească. Iar începutul lui 2016, aduce filme de renume internațional.

PRO TV - grila Revelion

Pe 31 decembrie, comedia este acasă la ea la Pro TV. Seria comediilor românești se deschide cu „Păcală se întoarce', de la 16.00, cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani în roluri principale. De la ora 20.30, „Filantropica' spune o poveste plină de umor, inedită și imprevizibilă despre realitățile societății românești. Filmul, câștigator a numeroase premii, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câștige un ban în plus și descoperă o metodă inedită de a face acest lucru. În regia lui Nae Caranfil, după propriul scenariu, filmul îi va aduce pe Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu și Florin Călinescu în prim plan. „Cuscrii' va aduce, de la 22.30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară. Dacă în primele ore totul pare frumos, situația se schimbă rapid și apar neînțelegerile între cuscri. Lansat în 2014, filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

La 00.00, întreaga Românie cântă și dansează alături de Loredana, în concertul „Imaginarium'. Melodiile consacrate, piesele proaspăt lansate, momentele extraordinare și invitații speciali vor aduce energia și vocea Loredanei în toate casele în primele ore din 2016.

 

Primele zile ale anului 2016 vin cu premiere la Pro TV!

În primul weekend al anului 2016, Pro TV a pregătit seria perfectă de blockbustere. În premieră, Pro TV le va aduce telespectatorilor patru producții de excepție: „Răzbunătorii', „Lupul de pe Wall Street', „Joc periculos' și „Django dezlănțuit.'

Pe 1 ianuarie, de la ora 20.30, vin „Răzbunătorii'. Iron Man, Captain America, Hulk și Thor vor crea echipa perfectă de supereroi, pentru a-l împiedica pe Loki să înrobească întreaga omenire. De la 23.15, filmul artistic „Lupul de pe Wall Street', cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar, printre care Cel mai bun film și Cel mai bun regizor, ajunge la Pro TV.

Sâmbătă, 2 ianuarie, de la 20.30 Jason Statham vine cu „Joc periculos'. Atunci când un bodyguard cu abilități excepționale și cu o problemă cu jocurile de noroc ajunge să fie în conflict cu mafia, are o singură șansă: totul sau nimic. De la 22.15, Pro TV aduce povestea „Django dezlănțuit', filmul care a făcut înconjurul întregii lumi, în regia lui Quentin Tarantino.

 

Program pentru întreaga familie pe timpul zilei

Pe 1 și 2 ianuarie, ziua este dedicată familiei și filmelor care pot fi urmărite alături de cei dragi, fie că sunt copii sau adulți!

Pe 1 ianuarie, de la 09.30, află de ce este „Panică la Hotel Majestic', iar de la 11.15 vine aventura plină de distracție din „Ștrumfii'. De la ora 13.15 se anunță „Război în bucătărie', iar de la 15.30, telespectatorii vor putea urmări „Cu duzina e mai ieftin 2 – Războiul taților'. Urmează „Pantera Roz și aventurile ei', la ora 17.15.

Sâmbătă, 2 ianuarie, seria comediilor de calitate continuă la Pro TV, de la primele ore ale dimineții. La 10.15, în loc de micul dejun, „Stă să plouă cu chiftele', la 13.30 aflăm ce scrie într-un „Jurnal de dădacă', iar de la 17.15, povestea celebră „Blonda de la Drept' va aduce zâmbete pe fețele tuturor românilor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare