; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_ASC8588

În ultima ediție de preselecții „Ham talent”, Pepe face o mărturisire

10 December 2015

Joi, de la 20.30, la Antena 1, în ultima ediție de preselecții, un membru al juriului își amintește o experiență frumoasă.

(C)GABRIEL MITRACHE 2010 40722601075

Spiritele se încing din nou între membrii juriului joi, de la 20.30, atunci când Antena 1 difuzează ultima ediție de preselecții a show-ului „Ham talent'. Beatrice Rancea continuă să-și susțină punctul de vedere și să spună că nu crede că locul animalelor este în circ, în timp ce Mihai Petre îi reamintește că el este împotriva circului cu oameni, nu al celui cu animale.

(C)GABRIEL MITRACHE 2010 40722601075

Pepe își amintește o experiență pe care a avut-o în urmă cu 10 ani când a lucrat timp de un sezon la circ. „Am avut o colaborare. Cântam pe momente de trapez, mai făceam și anumite semne acrobaților, care se sincronizau pe muzica mea. La repetiții și la spectacole eram în arenă, a fost o experiență plăcută. Nu a fost ceva complicat, dar simțeam că am o mare responsabilitate pentru că cei implicați în reprezentație erau foarte atenți la mine. Am cunoscut animalele, am intrat în menajerie, am cunoscut fiecare dresor în parte. Deja știam ce animale trec prin spatele meu numai când le simțeam cum miros', povestește Pepe.

Foto: Gabriel Mitrache

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare