; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În ultima ediție a „Aventurii americane”, Reghecampf își serbează ziua în avans

13 September 2012

Recunoscută pentru firea sa inventivă, Anamaria Prodan nu se dezminte nici de această dată, în ultima ediţie a emisiunii Prodanca şi Reghe: Aventura americană'. Deşi ziua de naştere a lui Laurenţiu este abia pe 19 septembrie, Anamaria a pus la cale o petrecere surpriză pentru a-i aniversa ziua cu două săptămâni înainte.

La petrecerea organizată la Snagov, unde au fost invitate în jur de 100 de persoane, Laurenţiu a fost adus sub un alt pretext şi nu a bănuit nicio secundă ce i se pregătea.

Invitaţii s-au bucurat din plin de un meniu românesc ca la carte, dar şi de câte o felie din imensul tort cu Steaua primit de Reghecampf.

Se pare că petrecerea lui Reghe a avut şi ceva repercursiuni neaşteptate asupra unei nunţi din apropiere. Mirii, un cuplu necunoscut Anei şi lui Laur, au rămas un timp fără invitaţi, o parte din cei aflaţi la nuntă venind să-i salute pe cei doi la petrecere, să facă poze şi să danseze alături de ei.

Prin ce alte peripeţii a mai trecut familia Prodan Reghecampf, rămâne de văzut astăzi, în ultima ediţie Prodanca şi Reghe: Aventura americană'.

n-ultima-ediie-a-aventurii-americane-reghecampf-i-serbeaz-ziua-n-avans

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare