; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi Filmari S6 (2)

În timpul filmărilor sezonului 6, trotineta electrică este noua jucărie a juraților de la „Chefi la cuțite”

23 July 2018

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al celei mai iubite emisiuni culinare de pe Antena 1 sunt în toi, iar chefii își găsesc zi de zi modalități să se relaxeze în pauzele dintre jurizările pe nevăzute. Apariția inedită a lui Florin Dumitrescu pe o trotinetă electrică din prima zi de audiții i-a intrigat pe ceilalți doi jurați, care au fost extrem de curioși de noua pasiune a celui mai tânăr dintre ei. Și cum glumele despre întrecerea chefilor se țin lanț și pe platourile de filmare, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au dus competiția la un alt nivel.

 Vezi galeria foto >

Așa se face că cei trei au ieșit în parcare și s-au întrecut în curse pe noua jucărie din platoul 'Chefi la cuțite!': 'Cu autonomie de 50 kilometri pot să merg la pâine de șase ori într-o zi!', a glumit chef Dumitrescu. Sorin Bontea nu a ezitat prea mult să încerce achiziția prietenului său, mai ales că a mărturisit în trecut că este fan al curselor de Formula 1, dar și un mare fan al motocicletelor. Chiar dacă nu a avut parte de o experiență 'pe două roți' ca la carte, chef Bontea a găsit o modalitate de a se bucura de puțină adrenalină. Și Cătălin Scărlătescu a fost curios să testeze trotineta, pe care a aflat că o poate conduce chiar și fără carnet, însă juratul a decis că va rămâne fidel celei mai mari pasiuni, sailingul.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii, Gina Pistol, nu a stat nici ea deoparte de distracția chefilor și s-a încumetat să încerce trotineta electrică, la indicațiile lui Florin Dumitrescu. Chiar dacă pentru prietenii săi a fost motiv de distracție și relaxare, se pare că chef Dumitrescu a găsit cea mai convenabilă soluție de deplasare pentru a ajunge fără griji la filmări și pentru a-și face apariția pe platou în cel mai original mod.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare