; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game of thrones

În sezonul 8 din „Urzeala tronurilor”, unele dintre personaje s-ar putea transforma în zombie

08 September 2017

„Sper că nu va fi cazul meu!'

Nimeni nu știe ce se va întâmpla în sezonul al optulea al serialului de la HBO „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'. Asta nu înseamnă că teoriile și specualțiile nu umblă libere pe net. Chiar și actorii chibițează pe margine. Nikolaj Coster- Waldau, care e foarte vocal în ultima vreme, are o teorie interesantă cu privire la marea bătălie pentru umanitate care ar trebui să aibă loc în ultimul sezon.

Interpretul lui Jaime Lannister prezice că „unele dintre personajele principale' vor fi ucise și vor fi transformate în zombie înghețați de către Regele Nopții!

„Ceea ce cred eu este că vor fi personaje care vor fi transformate într-unul dintre acești morți-vii', a declarat actorul pentru Esquire. „Cinstit, asta nu prea-mi place. Vor fi personaje principale cu ochi albaștri care vor umbla de colo colo în timpul acestei bătălii… Și, Doamne, sper că nu voi fi eu unul dintre ei… Pentru că sunt trei ore de machiaj dimineața pentru a fi transformat! Dar trebuie să-mi țin gura, dacă David Benioff și Dan Weiss (cei doi creatori ai serialului, n.r.) citesc asta, vor voi să mă transforme imediat!'.

Sezonul 8 din „Urzeala tronurilor' va ajunge pe micile ecrane cel mai probabil în 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare