; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Josh Lucas calcă pe urmele lui Tom Cruise în serialul „Firma”

13 February 2012

Încă un serial cu avocaţi debutează pe micile noastre ecrane duminică, 19 februarie, la AXN. Dar nu orice fel de serial: „Firma' continuă aventurile personajelor principale din celebrul film cu acelaşi nume din 1993, cu Tom Cruise în rolul principal.

La începutul lui ianuarie, la invitaţia AXN România şi în exclusivitate pentru ţara noastră, TVmania a participat la Los Angeles la un eveniment de presă organizat de postul NBC pentru prezentarea noului serial „Firma'. Ocazie cu care redactorul TVmania a fost încântat să-i cunoască şi să-i intervieveze, alături de jurnalişti din toată lumea, pe actorii din rolurile principale, dar şi pe producătorul executiv Lukas Reiter.

A acestuia din urmă – avocat de profesie şi producător pentru seriale precum „Lege şi ordine' şi „Cabinet de avocatură' – a fost ideea de a continua povestea din cartea şi filmul „Firma'. Mare fan al lui John Grisham şi al cărţii în special, Reiter l-a abordat, prin intermediul publicistului lui, pe Grisham, pentru a încerca să continue aventurile tv ale personajelor principale din carte şi film.

„Grisham este un povestitor incredibil. De la început a fost dispus să se implice în proiect şi să continue destinul personajelor principale, fără să fie prea posesiv cu ele'. În cele din urmă, la trei ani de la debutul discuţiilor dintre Lukas Reiter şi John Grisham, serialul „Firma' era gata de difuzare.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare