; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lethal weapon

În septembrie, Digi Film aduce serialul „Armă mortală”

30 August 2016

În premieră în România, Digi Film aduce serialul american „Lethal Weapon' (Armă mortală'), la numai o zi după premiera din SUA.

lethal-weapon

„Lethal Weapon' / „Armă mortală' este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson și Danny Glover: un polițist care caută pericolul cu lumânarea devine partenerul unui ofițer căruia medicul i-a recomandat să nu se expună stressului. Evident, nu e cea mai fericită combinație pentru niciunul dintre ei – dar, cumva, funcționează. Producția îi are în distribuție pe Clayne Crawford în rolul Martin Riggs (interpretat în lungmetraje de Mel Gibson) și pe Damon Wayans în rolul Roger Murtaugh (interpretat de Danny Glover). Primul episod va putea fi urmărit, în premieră națională de televiziune, pe Digi Film, din 23 septembrie, la ora 20.00. Serialul va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Celelalte premiere ale postului sunt: „Jack Ryan: Agentul din umbră', „Jocurile foamei: Revolta', „Furios și iute 7', „Teoria întregului', „Seria Divergent: Allegiant', „Cincizeci de umbre ale lui Grey', „De neînvins', 'Ex Machina', „Țestoasele Ninja', „Transcendence: Viață după moarte'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare