; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star 9 martie 2017 (2)

În seara asta, la „Next Star” se fac demonstrații de streetdance și gimnastică acrobatică

09 March 2017

Demonstrații de streetdance, instrumente muzicale neconvenționale, pangration – artă marțială originară din Grecia antică – și gimnastică acrobatică susținute de copii talentați joi, 9 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Next Star', prezentată de Dan Negru.

 Vezi galeria foto >

Și chiar un număr de îndemânare în realizarea de figurine din baloane, pe care-l vor susține trei copii, Kira, Karina și Ștefan, alături de mama și tatăl lor, acesta din urmă artist în baloane cu patalama.

Oau! Totul e făcut din baloane! Zici că ești la Disneyland!', exclamă juratul Dorian Popa când vede scena plină de figurine de toate culorile.

Cum vor aprecia jurații Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa dibăcia copiilor în realizarea figurinelor din baloane, veți vedea joi seara.

În aceeași ediție, Petronela (14 ani, din Târgu Jiu) le va arăta juraților că știe să cânte muzică populară la o mulțime de instrumente muzicale neconvenționale.

Aceasta va urca pe scenă alături de profesorul ei și vor cânta nu doar la fluier și nai, ci și la sticlă, cănuță, nucă, morcovi și… ciomag.  Tot joi, șase copii, cu vârste între 9 și 12 ani din București, vor face, la Next Star', o demonstrație de… pangration, o artă marțială care se practica în Grecia antică, printre ei, aflându-se și campioni mondiali la acest sport.

Citește și: Alina Eremia a vizitat o rezervație de țestoase și și-a învins teama de înălțime, în Zanzibar

În noul sezon „Next Star', se schimbă regulile. Show-ul revine la tv diseară

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare