; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star 1

În seara asta, la „Next Star”: sculptură în săpun, dresură de căței, demonstrație de majorete

16 March 2017

Dresură de căței, sculptură în săpun, muzică, dar și demonstrație de majorete, joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului „Next Star', prezentată de Dan Negru și jurizată de Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. O ediție în care Pepe va acorda cel de-al doilea Golden Star al sezonului. Cine va fi concurentul care astfel ajunge direct în marea finală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

 Vezi galeria foto >

În aceeași ediție, vine la Next Star' Katia, o fetiță de zece ani, din Cluj, care își va interpreta propria compoziție. De altfel, Katia a compus deja patru piese și este, astfel, cel mai tânăr compozitor din România. Ce surprize au pregătit pentru ea juratul CRBL și invitatul serii, Mihai Morar, de la Radio Zu, telespectatorii vor vedea joi, de la ora 20.30.

Tot atunci, Ioana (9 ani) va veni în fața juraților cu o dresură de căței, iar prietenii ei necuvântători Roco și Jimmy, care vor urca pe scenă alături de ea, îi vor impresiona pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. O altă concurentă a acestei ediții este Gabi (14 ani, din București), care se va prezenta în fața juriului cu o demonstrație de sculptură în săpun, după o tehnică originară din Turcia.

Cine sunt ceilalți concurenți și care sunt talentele lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție Next Star', prezentată de Dan Negru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare