; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac

„În puii mei!” revine la Antena 1 cu un ultim sezon. Mihai Bendeac: ”Închid o perioadă a carierei mele”

15 February 2018

„În puii mei!' se întoarce în grila Antenei 1 de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00. Sezonul patru va fi ultimul pentru emisiunea lui Mihai Bendeac, care a anunțat deja că o etapă a carierei sale ia sfârșit.

“După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos,” spune Mihai Bendeac.

 Vezi galeria foto >

Personajele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele emisiunii „În puii mei!'. 

Sezonul IV al show-ului aduce în atenția telespectatorilor, în fiecare seară de duminică, o 'bătălie a glumelor' organizată de Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II 'iUmor'. Competiția presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube, atât la noi, cât și în S.U.A.

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate cu umor și ironie, de Mihai Bendeac și colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din prima ediție a show-ului 'În puii mei!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare