; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„În puii mei” revine duminică la Antena 1. Ce se întâmplă în primul episod al show ului lui Mihai Bendeac (1)

„În puii mei” revine duminică la Antena 1. Ce se întâmplă în primul episod al show-ului lui Mihai Bendeac

20 February 2018

Show-ul 'În puii mei!' revine la Antena 1 începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, când cele mai bizare scenarii și situațiile pline de ironie și umor duc comedia la cote maxime.

Printre personajele deja cunoscute care revin săptămâna aceasta pe micile ecrane se numără şi torţionarul Alexandru Vişinescu, interpretat într-o manieră extraordinară de Mihai Bendeac. Ținta lui este de data aceasta nimeni altul decât solistul trupei Carlas Dreams, căruia vrea cu disperare să-i vadă chipul. 'Demachiază-te! Demachiază-te, am zis!' – îi ordonă Vișinescu artistului, care refuză  vehement.

 Vezi galeria foto >

Ce se întâmplã mai departe, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!', difuzat duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1.

'În puii mei' este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet. Telespectatorii pot urmări cele șase episoade ale ultimului sezon, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare