; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“In puii mei”, ce echipa!

06 October 2009

puiimeiCu Mihai Bendeac, Daiana Anghel, Daniel Buzdugan si Monica Anghel in prim-plan, inconjurati de cativa dintre cei mai talentati tineri actori de la noi, Antena 1 ataca piata show-urilor de umor, dupa plecarea Divertisilor la Pro TV.

Una bucata lider neoficial al celei mai tonice trupe de umor din ultimii ani. O blonda frumoasa, anuntata deja de colegi ca revelatia sezonului. Doua bucati actori harsiti in diferite proiecte, dar mai ales in celebra scoala “Divertis”, plus inca cinci din promitatoarea tanara generatie. De la stanga la dreapta – Mihai Bendeac, Daiana Anghel, Daniel Buzdugan, Monica Anghel, Adela Perjoiu, Alice Salceanu, Emanuel Parvu, Serban Pavlu si Gabi Costin, adica echipa celui mai nou (si ambitios) show umoristic de la noi: “In puii mei”, de la Antena 1.

Ingrediente
Tehnic, proiectul cu care Antena ataca prime time-ul de sambata seara e “copilul” lui Bendeac, care a fost momit din super-trupa “Mondenilor” de la Prima. In consecinta, el poarta banderola de capitan cand vine vorba de povesti sau echipa. “Eu sunt coordonatorul tuturor scenariilor si lucrez la partea de dialog impreuna cu o echipa de scenaristi”, ne-a spus el, mentionand ca “m-am implicat mult in alegerea noii echipe. Pe unii dintre ei ii cunosteam dinainte, pe altii i-am cunoscut prin intermediul producatorului, iar cu Daniel Buzdugan si Monica Anghel imi doream de foarte mult timp sa lucrez”.

Cei doi si Bendeac sunt numele grele din echipa “In puii mei”. Insa Buzdugan nu uita sa aminteasca de gasca tinerilor: “Ma simt foarte bine alaturi de noii colegi, toti absolventi de UNATC. Feeling-ul meu si intuitia masculina mi-au spus intr-o seara: Baga-te, frate, in proiectul asta, in puii mei! Abia astept sa ma intalnesc cu telespectatorii, de care mi-a fost foarte dor! Mai ales ca am avut o vacanta foarte lunga de pe TV”.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare