; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jocurile Foamei – Revolta

În prima și a doua zi de Paște, Kanal D difuzează pelicula „Jocurile Foamei – Revolta” („The Hunger Games”)

16 April 2020

De Sărbători, Kanal D aduce telespectatorilor, pe micul ecran, un film de referință, care a scris istorie în cinematografia mondială. Duminică, 19 aprilie și luni, 20 aprilie, de la ora 23:00, Kanal D va difuza filmul de aventuri „Jocurile Foamei – Revolta' / (titlul original „The Hunger Games – Mockingjay'), al treilea film din trilogia de succes „Hunger Games'.

Prima parte a producției „Jocurile Foamei – Revolta' va fi difuzată duminică, 19 aprilie, în prima zi de Paște, la ora 23:00.

Aceasta continuă povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei și devine astfel un simbol al speranțelor oamenilor din ținutul Panem, populație aflată în continuare sub tirania Capitoliului. De această dată, Kantiss va avea o surpriză uriașă; după ce a fost răpit, Peeta Mellark (Josh Hutcherson) își va face apariția într-o ipostază neașteptată. Curând, tânăra se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

            Luni, 20 aprilie, în a doua zi de Paște, la ora 23:00, va fi difuzată cea de-a doua parte a filmului care o prezintă pe eroina Katniss Everdeen care trebuie să lupte pe toate fronturile: pentru a-l aduce pe Peeta la normal și a conduce o mică armată spre Capitoliu, în ciuda obstacolelor din partea unor dușmani știuți și neștiuți, cu scopul a-l înfrânge pe Președintele Snow și de a înțelege care este amenințarea cea mai gravă care trebuie cu adevărat anihilată. În cursul luptelor sale, Katniss va pierde oameni dragi și va fi nevoită să aleagă în dragoste.

Producția  este regizată de Francis Lawrence și îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland și Phillip Seymour Hoffman.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare