; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Munteanu Florin Ristei Prietenii de la 11

În prima ediție „Prietenii de la 11”, Florin Ristei lansează piesa „Din întâmplare”

06 March 2017

Florin Ristei, care începând de azi, 6 martie, de la ora 11:00 va prezenta împreună cu Diana Munteanu 'Prietenii de la 11:00', cea mai nouă emisiune de la Antena 1, le va face o surpriză fanilor săi, chiar în prima ediție.

Artistul va lansa în premieră cea mai recentă piesă a sa, 'Din întâmplare', o melodie despre care spune că are o încărcătură emoțională puternică.

'Este o poveste de dragoste privită din perspectiva băiatului, care își asumă și recunoaște partea lui de vină. Asta ca să mai umanizăm un pic partea masculină ce iese șifonată din aproape orice situație în doi :)', spune Florin.

Această perioadă cu atât de multe noutăți îl încântă pe artist, care se pregătește și de noul proiect live, alături de Diana, la Antena 1.

Prietenii de la 11» e un proiect nou, despre care vă spun: abia aștept să înceapă. Data premierei, luni, 6 martie, a coincis cu perioada în care am vrut să lansăm piesa, așa că, ce cadru mai bun să fi avut dacă nu unul alături de prieteni, colegi și mulți ochi care ne privesc cu drag începând de luni?', adaugă cântărețul.

 Vezi galeria foto >

Formatul emisiunii este unul live și timp de două ore telespectatorii Antena 1 se vor întâlni cu personalități prezente în platoul emisiunii și vor urmări reportaje și diverse materiale. Acestea vor acoperi subiecte despre tendințe, atât din zonele de lifestyle, medicină, alimentație, design, amenajări interioare, cât și pe cele din sport, parenting, copii, astrologie și multe altele legate de hobbyuri, pasiuni și zona socială.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare