; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În prima ediție a show ului, jurații dansează împreună cu publicul pe scena „Românii au talent” (5)

În prima ediție a show-ului, jurații dansează împreună cu publicul pe scena „Românii au talent”

14 February 2018

Mai sunt două zile până la lansarea sezonului 8 „Românii au talent'. În prima ediție a show-ului jurizat de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu îi vom vedea pe cei patru jurați dansând împreună cu publicul, iar pe Smiley și Pavel analizând cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.

 Vezi galeria foto >

Unul dintre concurenți, plin de energie, care nu stă nicio secundă datorită faptului că 'mănâncă dimineața', copleșit de atenția fanilor săi din sală, revine la bis și are parte și de susținători de seamă pe scenă. Chiar dacă inițial își simțea emoțiile 'înghețate', melodia aleasă pentru preselecții i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care nu au stat prea mult pe gânduri pentru a i se alătura. Împreună au creat un moment savuros, care a stârnit reacții extraordinare în sală.

'O să ne bântuie mulți ani de acum înainte. Iar anul ăsta, indiferent de ceea ce am vrea noi să facem, va fi una dintre semnăturile sezonului.', spune Andi Moisescu.

Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare