; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1_XLGySzOntCFNhfBC4tyhyQ

În premieră la TLC, de Ziua Îndrăgostiților: „Băiatul mamei”

12 February 2021

Miniseria de tip reality, de 8 episoade a câte 42 de minute, „Băiatul mamei', în original „I Love a Mama’s Boy' (2020), își propune să răspundă la (vechea) întrebare: ce se întâmplă când o femeie se îndrăgostește de un tip care are o mamă mult prea implicată în viața lui?

De duminică 14 februarie, de la ora 21.00, în miniseria de la TLC „Băiatul mamei', patru tinere luptă pentru a deveni prima doamnă în viața bărbatului lor și speră că băieții acestor mame vor tăia în cele din urmă cordonul ombilical.

Când te vezi cu un tip care încă e exagerat de mult „băiatul mamei', asta e mama tuturor problemelor – după cum ne dezvăluie această miniserie! Dacă iubitul tău încă se lasă răsfățat de mama lui excesiv de protectoare, ăsta riscă să fie începutul unei crize romantice serioase. Ce se poate întâmpla așadar, când intri într-un triunghi sentimental cu mama iubitului tău? Programul urmărește patru tinere care concurează pentru sentimentele „jumătăților' lor cu mamele respectivilor, care nu fac niciodată lucrurile doar pe jumătate. De la pasiuni fierbinți care se răcesc când locuiești cu iubitul tău și mama lui, până la conflicte cu mame dominatoare, care îți deturnează planurile de nuntă, apar tot felul de momente dificile, care oscilează de la „stânjenitor' la „de-a dreptul catastrofal'. Vor reuși aceste femei să devină primele doamne din viața bărbatului lor și, în final, să taie cordonul ombilical care încă îi leagă pe acești băieți de mamele lor?

Din 14 februarie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, TLC va difuza primele trei (din cele opt) episoade al miniseriei „Băiatul mamei'. Vor fi pe post: episodul 1 – „Fetele mele minunate' (în care trei femei concurează cu mamele iubiților lor, pentru afecțiunea acestora), episodul 2 – „Tu nu ești invitată!' (în care Matt vrea să-și petreacă Ziua Îndrăgostiților cu mama lui) și episodul 3 – „Nu mă lăsa așa!' (în care Emily se supără fiindcă Shekeb o lasă baltă ca să se ducă la mama lui).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare