; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TCDU 13 editia 14 (5)

În premieră, la Antena 1, concurenții de la „Te cunosc de undeva!” se transformă în Michael Jackson, într-o gală dedicată Regelui muzicii pop

07 December 2018

Premieră absolută în istoria transformărilor, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!'. Toți concurenții se vor transforma într-un singur personaj, Michael Jackson, într-o gală dedicată Regelui muzicii pop. De asemenea, la sfârșitul acestei ediții-tribut se vor desemna finaliștii celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor.

 

Așadar, Ana Baniciu și Raluka, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Connect-R, Carmen Rădulescu, Jean de la Craiova, Barbara Isasi, de la Mandinga, Alin Gheorghișan și Mihai Trăistariu îl vor imita pe Michael Jackson, cu câteva dintre cele mai mari hit-uri ale sale, lansate în diferite etape ale fabuloasei sale cariere, într-o gală fără precedent jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Așadar, sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!', Mihai Trăistariu va interpreta I want you back', o piesă pe care Michael Jackson o cânta, la vârsta de 11 ani, împreună cu frații săi, în The Jackson 5, Carmen Rădulescu va interpreta o sensibilă baladă de dragoste cu care viitorul megastar făcea, la 17 ani, furori în Europa,  One day in your life', în timp ce Alexandra Velniciuc ne va reaminti de acel Michael care, în 1979, lansa melodia  Rock with you'.

Romică Țociu va întruchipa un Michael Jackson de numai 20 de ani, care cânta Blame it on the boogie', alături de The Jacksons, Ana Baniciu și Raluka vor interpreta unul dintre cele mai mari hituri ale artistului, „Black or White', o melodie cu un mesaj puternic, în care megastarul face unele dintre cele mai complicate tehnici de dans din toată cariera sa, în timp ce Barbara Isasi, de la Mandinga, va interpreta Bad', una dintre marile lovituri muzicale din cariera artistului.

Jean de la Craiova va cânta You are not alone', una dintre cele mai lente piese din repertoriul Regelui muzicii pop, Connect-R ne va reaminti  Billie Jean', piesa care a făcut din „Thriller' cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor, pe când Alin Gheorghișan va performa cântând They dont care about us', un hit controversat și militant, lansat în culmea carierei nemuritorului artist.

Deschiderea galei din această seară va aparține baletului condus de Furnica, Furnix Team care, de asemenea, va aduce un omagiu celui care a fost Michael Jackson. Alături de Furnica va urca pe scenă fiul ei cel mic, Andrei (6 ani), care va dansa pentru prima dată alături de mama sa.

Cine îl va imita cel mai bine pe Michael Jackson, dar și care vor fi finaliștii celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, numai la Te cunosc de undeva!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare