; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„În premieră” descrie traumele generaţiei tinere

25 March 2012

Emisiunea de reportaje „În premieră' prezintă, duminică seara, de la ora 21.00, traiectoria fondurilor de vânătoare ale statului obţinute de privaţi şi trauma adolescenţilor români obsedaţi să slăbească.

Echipa lui Carmen Avram a aflat cum, printr-o lege strâmbă, sute de fonduri de vânătoare ale statului au ajuns la privaţi pe ochi frumoşi şi fără licitaţie, iar ei au făcut măcel printre animalele sălbatice. Teama a pus stăpânire pe cei care ştiu povestea atribuirii fondurilor de vânătoare, dar guvernul spune ca el n-a greşit cu nimic.

Bolile de nutriţie sunt din ce în ce mai întâlnite la tineri

Inspiraţi de modele pe care le înţeleg greşit, mulţi dintre adolescenţii României au ajuns să sufere de boli de nutriţie. Se înfometează, se torturează şi se autodistrug. Într-un singur an, numărul de tineri anorexici trataţi în spital a crescut de cinci ori. „Chiar îmi ziceam tot timpul: «Grasă, proastă şi urâtă!».

Simţeam nevoia să-mi bag unghiile în burtă, până îmi iese sângele. Îmi dădeam palme, efectiv, ca să nu îmi mai fie foame', este declaraţia unei adolescente obsedate să slăbească. Traumele unei generaţii viitoare, „În premieră', duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare