; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lungul drum spre casa   Antena 3   In premiera

“În premieră cu Carmen Avram” (Antena 3), nominalizată la Premiile Emmy

13 August 2014

Unul dintre materialele realizate de echipa emisiunii În premieră cu Carmen Avram' de la Antena 3 a fost nominalizat la ediţia cu numărul 35 a Premiilor Emmy. Ceremonia de premiere va avea loc pe 30 septembrie, la New York.

Lungul drum spre casa - Antena 3 - In premiera

International Academy of Television Arts & Sciences a anunţat că Antena 3, cu materialul “Lungul drum spre casă”, realizat de Denisa Morariu (reporter), Cristian Tamaş (imagine), Liviu Dochiţa (imagine), Mihai Dină (imagine) şi Adrian Robe (montaj), a fost nominalizată la categoria “Current Affairs”.

„Lungul drum spre casă', câştigător a două Gold World Medal la New York Festivals Worlds Best Television & Film 2014, la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs, spune povestea lui Petrică Câşlaru, băiatul care a crescut în lagărul groazei de la Siret. El şi-a făcut curaj să se întoarcă în România după 16 ani, să-l întâlnească pe omul care i-a salvat viaţa în orfelinat şi să-şi caute şi mama.

“Chiar şi un privitor de ocazie va recunoaşte acum că trecem prin vremuri periculoase şi neliniştite în lume. Nevoia pentru reportaje de ştiri şi relatări de calitate, de încredere, precum cele ale nominalizaţilor, nu a fost niciodată mai mare”, a declarat Bruce L. Paisner, preşedinte şi CEO al International Academy of Television Arts & Sciences.

La categoriile “Current Affairs” şi “News” au fost nominalizate materiale realizate în Argentina, Brazilia, Canada, China, România, Rusia, Filipine şi Marea Britanie.

Iată nominalizările:


Current Affairs
The Fifth Estate: Made in Bangladesh – Canadian Broadcasting Corporation, Canada
The Long Journey Home – Antena 3 – România
Journalism for All – The Route of the K-Money – Canal 13 Artear, Argentina
Sunday Report – One Child Policy – Television Broadcasts Limited, Hong Kong, China

News
Fantástico e Jornal Nacional – Fire in a Nightclub – TV Globo, Brazilia
News – Guantanamo Hunger Strike Coverage – RT News Channel, Rusia
Syria’s Descent – ITN pentru Channel 4 News, Marea Britanie
TV Patrol Weekend – Most Powerful Storm – ABS-CBN, Filipine

International Academy of Television Arts & Sciences, care acordă premiile Emmy, este cea mai mare organizație de profil din lume, cu membri din peste 60 de țări și 500 de companii din industria media. Fondată după Al Doilea Război Mondial, Academia are ca scop promovarea televiziunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare