; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bradley cooper

În plină pandemie, Bradley Cooper dezvăluie că „nu poate ieși din casă”. Ce motive are

02 September 2020

Bradley Cooper a mărturisit recent, conform femalefirst.uk că „nu poate ieși din casă', iar motivele sale sunt întemeiate.

Actorul a avut în tot acest timp grijă de mama sa, care are aproape 80 de ani:

„Sunt cu fiica mea, mama și cei doi câini ai mei și nu am ieșit din casă. Mama mea va avea 80 de ani și are colostomie, așa că nu pot lăsa pe nimeni în casă. Nu pot ieși din casă, pentru că dacă ea se va infecta cu noul virus acesta ar însemna sfârșitul pentru ea', a declarat Bradley Cooper.

Bradley a povestit celor de la Interview Magazine că a încercat, de asemenea, să-și distreze fiica și să aibă activități frumoase împreună, chiar dacă petrec timpul acasă.

„Locuim într-o casă mică, din fericire, există o curte. Facem împreună lecțiile pentru școală, iar cursurile de înot se desfășoară în cadă', a glumit acesta. 

 
 Dorința actorului de a-și proteja mama este și mai mare, mai ales după ce tatăl său s-a stins din viață în 2011 din cauza cancerului pulmonar. Din acel moment, Bradley s-a mutat cu mama sa, iar la începutul anului povestea că este hotărât să-și onoreze tatăl prin „orice progrese profesionale'.
 
 

 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare