; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

InStyle Awards, Arrivals, Los Angeles, USA   23 Oct 2017

În plină pandemie, actrița Cate Blanchett pregătește trei proiecte noi

12 May 2020

În timp ce Hollywoodul așteaptă momentul de revenire a filmelor și producției la ritmul obișnuit, Cate Blanchett are deja în plan noi filmări, informează Variety. 

Actrița va apărea în noul film al lui James Gray, „Armageddon Times', în noua peliculă a lui Adam McKay, „Don’t Look Up' și în producția de acțiune „Borderlands', regizată de Eli Roth.

Pelicula lui James Gray („Emigrantul', „Orașul pierdut Z', „Ad Astra') repovestește propria experiență a lui Gray de pe vremea în care învăța la școala privată Kew-Forest din Queens. Aceasta îl avea printre membrii consiliului de conducere pe Fred Trump (tatăl actualului președinte al SUA), în timp ce Donald Trump se afla printre absolvenții instituției. Nu se știu prea multe detalii despre film, dar directorul școlii va fi, cu siguranță, unul dintre personajele principale ale poveștii. 

Filmul la care Adam McKay („Brokerii Apocalipsei', „Vice') va fi regizor și scenarist o are deja în distribuție pe Jennifer Lawrence. Povestea va avea în centru doi astronomi care încep o campanie în media pentru a avertiza lumea despre faptul că Pământul va fi distrus de un meteorit gigantic în șase luni. Filmul, care se va vedea la Netflix, este prima producție a lui Adam McKey distribuită de o platformă de streaming. 

În plus, Cate Blanchett va juca rolul principal din producția Lionsgate „Borderlands', inspirată de foarte popularul joc video omonim și regizată de Eli Roth („Knock Knock', „Misterul ceasului din perete'). Date fiind restricțiile impuse de pandemie, nu se cunosc încă datele de filmare pentru nici una dintre pelicule.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare