; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart

În plin scandal, Kristen Stewart fuge înapoi acasă!

02 August 2012

După anunţul şoc al aventurii iubitei lui, Kristen Stewart (22 de ani) cu regizorul peliculei „Albă ca Zăpada şi războinicul vânător' (Rupert Sanders, 41 de ani), Robert Pattinson  (26 de ani) s-a retras la ferma de 7 milioane de dolari a actriţei Reese Witherspoon (36 de ani), din Ojai (California). De cealaltă parte a baricadei, Kristen Stewart a plecat acasă la părinții ei, tot în California, scrie contactmusic.com.

„(Părinții ei) simt că s-a făcut de râs și nu îl condamnă pe Rob pentru faptul că nu îi răspunde la apeluri. Nu este Kristen… cea pe care o știau ei', a spus o sursă citată de Us Weekly.

Kristen i-a cerut sfatul lui Jodie Foster

Pentru a trece peste acest scandal mai ușor, Kristen i-a cerut sfatul colegei sale de platou din „Panic Room', Jodie Foster. Actrița e sigură că mai tânăra ei colegă de breaslă va învăța din tot acest scandal și, cu această ocazie, se va și maturiza.

„Ele au devenit prietene apropiate de când au jucat în „Panic Room' (2002) împreună, iar Jodie este ca o mamă pentru Kristen', a spus o sursă.

„Jodie i-a spus lui Kristen să nu ia în seamă muștruluiala făcută de presă și i-a explicat că poate apela mereu la ea atunci când are nevoie. Jodie l-a iubit pe Rob, iar Kristen a dezamăgit-o atunci când l-a înșelat. Cu toate astea, ea știe că, la cei 22 de ani ai săi, Kristen e încă foarte tânără, iar din nefericire oamenii mai fac greșeli în viață', a mai declarat persoana citată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare