; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scooby DooMisterul incepe_Boomerang

În perioada 1 – 6 aprilie, Scooby-Doo ne invită la „Cinema Boomerang cu Scooby-Doo”

31 March 2021

Canalul pentru copii, Boomerang, programează în perioada 1 – 6 aprilie, de la ora 11.00, filme cu gașca de copii băgăcioși a lui Scooby-Doo.

Pentru fanii care s-au îndrăgostit de producțiile despre câinele super-sperios și grupul de tineri detectivi, va fi și mai mult Scooby la Boomerang! Fiecare dintre filmele care vor fi difuzate are un nou mister și noi indicii pentru grup. „Scooby-Doo: Misterul începe' le va arăta telespectatorilor modul în care Daphne, Velma, Fred și Shaggy s-au întâlnit în liceu. Din întâmplare, au fost prinși într-o altercație școlară, pentru care directorul i-a pedepsit. Deși se părea că personajele nu ar fi putut fi mai diverse, ei descoperă rapid că împărtășesc aceeași pasiune: dezlegarea misterelor. De atunci, ei încep să lucreze împreună.

În filmul „Scooby-Doo! Legenda fantasmelor', banda își va lua o binemeritată vacanță în însoritul New Mexico. Shaggy are nevoie de relaxare după aventura anterioară cu niște fantome înfricoșătoare. Cu toate acestea, echipa va trebui să își unească din nou forțele când un dinozaur antic, Phantosaur, apare în zonă, păzind comori prețioase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare