; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În Pădurea Copiilor, Iuliana Tudor a plantat un copac pentru copilul ei

09 April 2012

Sâmbătă, 7 aprilie, Iuliana Tudor şi reprezentanţii Asociaţiei ViitorPlus au organizat primul eveniment de plantare din cadrul Campaniei “Pădurea Copiilor”. Astfel, primii 5.000 de puieţi au prins viaţă la Poroschia, judeţul Teleorman, cu ajutorul a peste 150 de voluntari şi persoane publice.

Campania „Pădurea Copiilor', parte a proiectului Adopta un copac!, are ca obiectiv principal sensibilizarea şi implicarea publicului pentru plantarea si îngrijirea câte unui puiet de copac pentru fiecare nou-născut din România.

Prima provocare din campania „Padurea Copiilor' 2012, este de a strânge fonduri pentru 50.000 de puieţi, câte un puiet pentru fiecare nou născut din zona de sud a ţării, zonă expusă efectelor extreme prin care se manifestă schimbările climatice.

Iuliana Tudor: „Copilul meu are de astăzi copacul lui în Pădurea Copiilor'

„Până la evenimentul de plantare, Pădurea Copiilor era doar un proiect frumos, care avea şanse să devină realitate doar printr-o adevărată desfăşurare de forţe. Mă bucur tare mult că am putut mobiliza câteva sute de voluntari, printre care şi persoane publice, care au muncit o zi întreagă pentru acest proiect.

Tudor, copilul meu, are de astăzi copacul lui în Pădurea Copiilor. Este un gest pe care-l va înţelege şi-l va aprecia peste timp!', a spus Iuliana Tudor.

Alături de prezentatoarea de la TVR 1 s-au aflat Cătălin Josan, Floarea Calotă, Claudiu Bleonţ, Maria Buză, Marius Rizea şi Gheorghe Turda.

Oricine poate ajuta “Pădurea Copiilor” printr-o donaţie de 2 euro la nr. 887 (valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote). Serviciul este pus gratuit la dispoziţie de către operatorii de telefonie mobilă (nu se percepe TVA). Perioada campaniei este 2 aprilie – 2 iunie 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare