; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DevilsOwn1

În octombrie, la Filmcafe

07 October 2015

Luna octombrie aduce filme pentru toate gusturile la Filmcafe.

[Not a valid template]

„Operaţiunea Valkyrie'

Va avea premiera pe 11 octombrie, la ora 21.00. Îi are în distribuție pe Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson.

Bazat pe o poveste adevărată. Tom Cruise joacă rolul colonelului Claus von Stauffenberg în acest film de suspans, o cronică a îndrăzneţului şi ingeniosului complot de a-l elimina pe unul dintre cei mai răi tirani din lume.

 

„Delicateţe'

Va avea premiera pe 17 octombrie, la ora 16.50. Îi are în distribuție pe Audrey Tautou, Francois Damien, Bruno Todeschini.

O tânără franţuzoaică (Audrey Tautou) şi-a pierdut de curând soţul şi încă îl jeleşte. Dar starea i se schimbă, când atenţia îi este atrasă de colegul ei suedez. Povestea romantică, dulce-amăruie, cu multe detalii comice şi gaguri, se încheagă încet, iar finalul vă va face să râdeţi larg, din toată inima.

 

„Triplu X'

Va avea premiera pe 18 octombrie, la ora 21.30. Îi are în distribuție pe Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Asia Argento.

Triple X (Vin Diesel) e luat în custodia de Gibbons (Samuel L. Jackson), reprezentantul unei agenţii guvernamentale, care îl recurtează pe atletul sculptural, îl transformă într-un agent secret şi îl trimite la Praga pentru a lichida o celulă teoristă – Anarchy 99 – condusă de Yorgi şi de seducătoarea Yelena. Xander e primit în bârlogul lui Yorgi, un castel magnific situat în munţi, care e echipat cu cel mai high tech echipament imaginabil, cu cea mai extra-large echipă de bodyguarzi slavi, cu cel mai aglomerat laborator pentru oameni de ştiinţă geniali şi cu cea mai fierbinte armată de splendide concubine. În aceste condiţii, e uşor de înţeles că eroului, oricât de triplu dotat ar fi, nu-i este uşor să-i dea teroristului peste cap planurile de supremaţie mondială, care se centrează în jurul unei sofisticate arme atomice.

 

„Prieten şi duşman'

Va avea premiera pe 22 octombrie, la ora 23.00. Îi are în distribuție pe Harrison Ford, Brad Pitt.

Povestea a doi oameni buni, doi bărbaţi, care sfârşesc într-un conflict teribil. Ca în războiul civil, ei sunt obligaţi să lupte unul împotriva celuilalt şi să facă abstracţie de dragostea dintre ei. Tânărul care a luptat toată viaţa şi-a găsit în sfârşit o familie din care ar fi dorit să facă parte, tatăl pe care niciodată nu l-a avut. Dar felul în care amândoi percep datoriile morale, crează un conflict care-i desparte.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare