; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Serviţi, vă rog!” se mută la circ

20 July 2012

După munte, mare sau Deltă, vedetele invitate să facă munca de jos la emisiunea „Serviţi, văr rog!' de la Pro TV însoţesc, în acest sezon, o trupă de circ. Pepe, Roxana Ionescu, Bobonete şi Carmen Tănase sunt vedetele din prima ediţie, din 31 iulie, de la Pro TV, scrie „TVmania' care apare pe piaţă luni, 23 iulie.

Nea Mărin – cel care pune vedetele la treabă în emisiune – a povestit că, anul acesta, munca este mai multă şi mai diversă.

Invitaţii în emisiune, care însoţesc de astă dată un circ ambulant, trebuie să monteze şi să demonteze corturile, să hrănească animalele, să menţină curăţenia şi să se ocupe şi de programul artistic, pe cât posibil.

„Trebuie să se machieze şi să-şi pregătească şi costumele pentru show-ul în sine, în care sunt direct implicaţi şi din care fac parte. Apoi, unii stau şi vând bilete la casă, alţii controlează biletele la intrare. Fac şi vând floricele, clătite şi tot felul de obiecte specifice circului în pauza show-ului. Pe scurt, încearcă să ajute cât de mult cu putinţă familia de circari'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare