; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În noul sezon, cei trei Mondeni nu mai parodiază vedete

19 March 2012

Emisiunea “Mondenii” se reinventează. Nu vorbim de găselniţa trâmbiţată de mai toate show-urile la început de sezon, ci de o reinventare cu acte în regulă: adio parodii de vedete, în favoarea unui format de sketch-comedy.

Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu se vor vedea, începând din 19 martie doar câte o dată pe săptămână, la Prima, în fiecare luni seara, iar mai vechiul colaborator Alexandru Bogdan, plus Bogdan Cotleţ, venit de la Distractis Show (TVR 1), vor completa echipa de bază a „Mondenilor'. Decorul aventurilor în acest nou format va fi un (comedy) bar, iar cei cinci îşi vor împărţi în stilul caracteristic sarcinile de serviciu.

„Suntem un grup de prieteni care au deschis această «afacere» şi fiecare are un rol stabilit. Avem un barman (Angel), un P.R. (Deea), un bucătar (Alex), un contabil (Bogdan) şi un om bun la toate (eu)', ne-a explicat Mirela Zeţa.

În această formulă încercăm să punem pe picioare maşinăria noastră buclucaşă, acest proiect devenind un show plin de umor', a adăugat ea.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare