; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Capatos face schimbări la „Un show păcătos”

22 August 2012

Din 3 septembrie, show-urile „Neatza cu Răzvan și Dani', „Acces Direct' și „Un show păcătos' revin cu forțe proaspete și elemente surpriză, la Antena 1. Printre surprize se numără și echipa consolidată a lui Dan Capatos, din care va face parte actorul Cătălin Bordea.

Cele mai tari exclusivităţi din lumea mondenă vor putea fi aflate, şi în această toamnă, de la Antena 1. După amiezele vor fi din nou relaxante în compania Simonei Gherghe şi a invitaţilor ei de la „Acces Direct', iar serile, mai păcătoase ca niciodată pentru că  „Un show păcătos' va avea o echipă mai sexy şi mai păcătoasă.

Cătălin Bordea, prezentatorul emisiunii „Jurnal de Bordea' de la Antena 2 şi stand-up comedian, va petrece din această toamnă serile în compania telespectatorilor Antenei 1, devenind colegul lui Dan Capatos la „Un show păcătos'.

Surprizele pe care Dan Capatos le pregăteşte pentru acest sezon nu se opresc aici. Pe lângă subiecte atractive din showbizul românesc, tratate într-o manieră originală, desfăşurările de forţe de la „Un show păcătos' vor avea loc într-un decor nou, numai bun de discuţii păcătoase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare